31 Mayıs 2012 Perşembe

Yeni Keşfim: Altıncı Cadde!!!



Malum son zamanlarda günlük kampanyaları ve indirimleri ile dikkat çeken alışveriş siteleri revaçta. Birçoğumuzun takipçisi olduğu bu siteler genellikle giyim ve kişisel bakım ürünleri üzerine yoğunlaşıyor. Dekorasyon konusunda eksiklik olduğunu benim gibi birileri de fark etmiş olacak ki son günlerde eviniz için kampanyalar yapan sitelerin arttığını fark ediyorum. Bunlardan en dikkat çekici olanı ise son keşfim tarz sahibi evlerin alışveriş sitesi sloganıyla yola çıkan "Altıncı Cadde"... Altıncı Cadde'nin diğer alışveriş sitelerinden farkı sadece dekorasyona yönelik olması değil aslında ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlerle birlikte üyelerine tarzlarını evlerine yansıtmalarını sağlayacak fikirleri de oluşturdukları blog'da sunuyorlar. Kendi tarzınıza uygun tasarım ürünleri her yerde bulmak maalesef çok kolay olmuyor o nedenle gerçekten çok başarılı bir girişim olduğunu düşünüyorum. Altıncı Cadde'de bulabileceğiniz ürünler gerçekten çok ilgi çekici kesinlikle bir göz atmanızı tavsiye ederim. Özellikle cuma günlerine özel yaptıkları Desinger's Friday kampanyaları tasarım ürünleri ulaşılabilir hale getiriyor. Bu arada ben ilk alışverişimi yaptım ;) Tripod abajurum gelir gelmez ürün kalitesi ve teslimatla ilgili bilgiyi de iletiyor olacağım....

İşte size Altıncı Cadde'nin ürünlerinden birkaç örnek;


Areaware - Çarpık Şamdan


Popdeco - Koltuk


Areaware - El Askı


Name Design - Porselen Koltuk



Thonet - Sandalye





2 yorum:

  1. Ürünler çok cazip ama, Bu siteden uzak durun, 3 ayrı zamanda sipariş verdiğim ürünler gönderilmedi. çeşitli yazışmalar, telefonlarla zorla iptal ettiler, şimdi de para iadesi yapmıyorlar, bir de dalga geçercesine hesabınıza ödeme yaptık diyorlar.
    Para tabii peşinen sizden gitmiş oluyor.
    " 2 hafta bekleme süresi+ 1 hafta iptal süresi+ kimbilir ne kadar geri ödeme süresi" müşterilerinin paralarını alıp işleterek para kazandığını düşündüğüm böyle firmalar yurtdışında çok sık.
    Siz siz olun, internetten alışveriş yaparken firmanın ürünü almamanız veya uygun bulmadığınız durumda sizden satıcıya para transferini bloke eden garantili sistemleri tercih edin
    Ve bir şey almadan mutlaka şikayet sitelerine bir göz atın
    Altincicadde.com , sikayet sitesinde müşterilere yanıt verme gibi bir çabaya girmeyen bir firma
    Amamn uzak durun!!!
    İyi alşverişler

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Guzide,

    Keske yazıyı alısveriş yapmadan yayınlasaydım diye dusunuyorum. Cunku urun elime ulasti ancak sitede gorunen kalite ile maalesef uzaktan yakından ilgisi yok... Urunu iade etmek icin 6 gun once kargoya verdim ancak kendilerinden iade ile ilgili herhangi bir cevap alamadım. Telefon gorusmemizde urunun henuz depolarına ulasmıs gorunmedigini soylediler. Para iadesi isteginizi not aldık diyorlar ancak kısa surede bir cevap alabilecegimi hic sanmıyorum. Maalesef sitenin guzel olması onemli deil gosterilen kalitede urun ve hizmet saglayabilmek basarı bu nedenle AltıncıCadde bundan sonra favori olabilecek bir site gibi gorunmuyor.

    Yorumların için ayrıca tesekkur ederim.

    Sevgiler

    YanıtlaSil