29 Haziran 2012 Cuma

Dersimiz Şortlar :)

İşyerinde, haftasonu eğlencesinde ya da plajda nerede olduğunuz önemli değil yazın giysi seçiminin temel prensibi daha fazla serinlik saglayacak seçimler...  Değişik model ve kumaşları ile her ortama ayak uydurabilen kurtarıcı şortlar bu konuda en büyük yardımcılarınızdan biri olmaya aday ve sadece onlara şans vermenizi bekliyorlar. İşte size ihtiyacınız olan şortlu anahtar stiller:)) Umarım serinlemenize yardımcı olabilirler...


Günlük Şortlar;

Pamuklu şortlar rahatlıklarıyla her sezon koleksiyonlardaki yerini alıyor ancak bu sene tatlı renkler ve eğlenceli baskılar ile hayatımızı kolaylaştırmanın yanısıra renklendirmeyi de görev edinmiş durumdalar. İstediğiniz gibi kullanabileceğiniz şortlar kontrast renkli  bir blazer ceket, şık babet veya sneakerslarla tamamlandığında moda öncüsü olma yolunda ilerliyorlar...







Kokteyl Şortları;

Yeni mikro kesim kokteyl şortları, kapalı yaka bluzler ve ladylike blazerlarla tamamlandığında çekici şıklığınızı tamamlayan bir sıradışı takım haline dönüşüyorlar. Tabi ki altına yerine göre stilettolarınızı veya sandaletlerinizi de eklemeyi unutmamak kaydıyla :)














Şehir Şortları;

Keskin kesimli ve akıllı şehir şortları, işyerinde de kullanılabilecek ağırbaşlı bir ifade ile karşımıza çıkıyor. Kadınsı bir etki yaratmak için eğlenceli desenli bir bluz ve oversized aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.








Jean Şortlar;

Vee geldik hepimizin gözdesi joker parçaya... İster dolgu topuklar ve şık bluzlerle, ister sneaker ve tişörtlerle o an içinizden nasil bir kombin yapmak gelirse gelsin o size uyum sağlayacaktır.








Sevgiler....






2 yorum:

  1. bir gün şortları giyip sahile gidelim o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Gidelim Nazlı'cım bi haftasonu yagmur yagmazsa ::))

    YanıtlaSil