26 Eylül 2012 Çarşamba

Bloggerlar işbaşında :))



Blog dünyası ve moda endüstrisi arasındaki işbirliği günden güne güçlenerek ilerliyor. Moda dünyası, bloggerların insanlar üzerindeki etkisini gözardı etmiyor ve ortak projelere imza atmaya devam ediyor. Bu projelerin en eğlencelilerinden bir tanesi de New York'lu Kate Spade ve sokak stili bloggerlarının ilk ve en ünlülerinden Fransız Garance Dore arasında hayat buldu. 
Tecrübesiz bir illüstratör olarak meslek hayatına atılan Dore'un yolculuğu kamerasını eline alıp arkasına bakmamaya karar verdiği anda başlamış. Sonrasında çektiği fotoğraflarla  moda dünyasında kendine öyle bir yer edinmiş ki çekim yapması karşılığında Amerikan Vouge ve Dior ve Moschino gibi moda devlerinden komisyon almaya bile başlamış. 
Kate Spade'in teklifi ile ilk kez baskı tasarımı yaptığını söyleyen Core, tasarım fikrinin altında Paris ve New York'un  stillerinin karışımında bir kokteyl parti olduğunu söylüyor. Core'un eğlenceli desenleri ile hazırlanan koleksiyonda gömlek, elbise,çanta, iphone ve ipad kılıfları yer alıyor. Tasarımcının favorisi ise Fransız kadının zerafetinden ilham alarak oluşturduğu desenden yapılan bebe yaka gömlekmiş. Benim favorim ise siyah beyaz "Toutes les filles sont folles" yazılı kırmızı bebe yakalı gömlek. "Toutes les filles sont folles" Türkçe "Tüm kızlar delidir" demek bu arada ::))

İşte Core'un desenleri ve Kate Spade'in tasarımları ile hazırlanan eğlenceli koleksiyondan örnekler;

















Ne diyelim darısı bizim bloggerlarımızın başına :))

Sevgiler...













3 yorum: