27 Aralık 2012 Perşembe

Ne yapmalı, Nasil Giymeli?? "BIKER BOOTS"



Yeni bir köşeyle karşınıza çıkmaya karar verdim. Bundan sonra nasıl ve neyle kombinlesek de giysek dediğiniz güncel trendlerin en yaratıcı ve güzel örneklerini ve ip uçlarını sizlerle paylaşacağım. Bazen bir araya gelmez dediğimiz parçaların aslında harikalar yaratabildiğini keşfedeceğiz bazen de ben zaten bu şekilde kullanıyorum diyeceğiz birlikte bilmiyorum ama her zaman ilham alınacak stiller ve ip uçları vardır... Ben de bu ip uçlarını bir araya getirip sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Açılışı da kendim de çok beğendiğim ve kullandığım bir trend olan motorcu botları ile yapmak istedim. Geçen kıştan beri birçok yerde karşımıza çıkan bu botlar çok rahat oldukları gibi soğuk kış günlerinde sizi sıcak tutacak kadar işlevseller de aynı zamanda. Tabi onlar da zamana ayak uydurdu ve zımbalandı, çivilendi, taşlarla bezendi.

Gelelim asıl soruya??? Beğendiğimiz bu trendi ne ile kombinlemek, nasıl giymek gerekiyor???

Öncelikle gerçekten bir motor kullanmıyorsanız ve de bu etkiyi yaratmak istemiyorsanız bence deri pantolon, motorcu ceketler ve deri aksesuarlardan uzak durmanız gerekiyor. Onların yerine tamamen farklı parçalara bir göz atmanızı tavsiye ederim. Kısa ve uzun elbiseler, triko uzun etekler, kısa jean etekler, mini şortlar ve skinny jeanleriniz ile harikalar yaratabilirsiniz.

Benim vazgeçilmezim olan tayt ve skinny jeanlerimle inanılmaz bir ekip olduklarını söyleyebilirim. Tayt veya skinny jeans hangisi ile kombinlerseniz kombinleyin tercih sizin ancak ince ve düz olmalarına dikkat edin. Desenli parçalar göz yorabilir.

Kesinlikle olmaz demeyin!! Çiçekli ve feminen parçalarla bir araya getirmeyi mutlaka deneyin. Birbirlerinin etkilerini kullanıp inanılmaz sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaklarından emin olabilirsiniz. Örneğin çiçekli şifon elbise ve el örgüsü hırka ile hem şık hem rahat olacaksınız garanti ederim::))

Daha çok fikir vermesi için başarılı kombinlerden derlediğim fotoğraflara göz atmanızı tavsiye ederim.

Skinny Jean veya Tayt ile;









Etek veya Elbiseler ile;










Nasil giyerseniz giyin kendi stilinizi katmayı unutmayın
Sevgiler....


2 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı dizisi başlıyor.Merakla takip edeceğim :)) sevgiler ve iyi seneler...

    YanıtlaSil
  2. Tesekkurler Nihal'cim. Bu köşede yer almasını istediğin konuları da iletirsen süperr olur..:)
    Sevgiler
    İyi Seneler

    YanıtlaSil