14 Mart 2012 Çarşamba

Mucizevi Serumlar...

Aslına bakarsanız advertorial yazılar yazmayı pek sevmiyorum ancak kullandığım bir üründen duyduğum memnuniyeti sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim. 30'lu yaşlarının başında biri olarak 6 aydır Estee Lauder'in Advanced Night Repair serumunu kullanıyorum. Dünyada en çok satılan ve birçok araştırma sonucu etkisi kanıtlanmış olan bu serum doğal içeriği ile çok erken yaşlardan itibaren kullanılabiliyor. Gece cildinizi temizledikten sonra uyguladığınızda sabaha kadar cildinizin gün boyu maruz kaldığı kötü etkileri engellemek için çalışıyor. Gerçekten de işinde çok başarılı olduğunu söylemem lazım... Cilt DNA'sının onarılmasını ve cildinizin daha pürüzsüz olmasını sağlarken cilt tonu düzeltmeye de yardımcı oluyor. 



Tekin acar mağazasındaki Estee Lauder uzmanının tavsiyesi ile aynı serumun 21 günlük konsantresini de denedim ve tüm vaatlerini yerine getirdiğine gördüm. Cildim 21 günlük kürün ardından daha pürüzsüz, yumuşak ve ince çizgiler atık daha az belirgin. Sonuçlarından memnun kalıp devam etmemelisiniz çünkü 21 günlük kürler arasında en az 6 ay olması gerekiyor. Tabi kürün sonrasında normal serumu kullanmaya devam...




3 yorum:

  1. uzun zamandır kullanıyordum bu serumu bitince farklı bir ürün denemek istedim,,kesinlikle dönüşüm bu seruma olacak :)) ancak estee lauder diğer bakım kremleriyle desteklenince daha da iyi oluyor.. sevgiler :))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Beyzask;
    Ben de estee kremlerle destekliyorum ve kesinlikle baska serumlara sans tanimayi dusunmuyorum ::))) Baska tavsiyelerin varsa paylasirsan cok sevinirim...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. sevgili gamze, yazım yanlışlığımdan kaynaklı anlaşılmazlık olmuş..estee'nin diğer bakım ürünlerini kullanınca daha iyi oluyor demek istemiştim:) ben kuru ciltler için nemlendiricisi, toniği ve nem maskesini kullanıyorum,, diğer ürünleri bereketli sadece nemlendiricisi çok çabuk bitiyor yada ben bitiriyorum :))

    YanıtlaSil