30 Ocak 2012 Pazartesi

Bahara Taşınacak Kış Trendleri...

Takvimler hızla akmaya devem ediyor... Yeni yıla girmeyi beklerken, ilk ayını tamamlayıp bahara doğru yelkenlerimizi açtık bile... Moda sektörü de zamanın hızına ayak uydurup her zaman ki gibi kanatlandı... Bahar trendleri çoktan belli oldu. Kışın kullandığımız bazı trendler baharda da bizimle olmaya devam edecek gibi görünüyor... Gardırobunuzda çıkacağınız bahar temizliği yolculuğu öncesi kış trendlerinden bazılarını gözünüzün önünden ayırmamalısınız. Baharda da yanınızda olması gereken kış trendlerinden birkaç ipucu vermek istiyorum. Bu kış trendleri baharda da kendi stilinizi yakalamanızda çok yardımcı olacaklardır. Eğer halen bu parçalara sahip olmadıysanız sezon sonu indirimleri ile şimdi tam zamanı...

 
  • Bol Paça Pantolonlar;
Yünlü ve kalın kumaşların dışında kot ve daha ince kumaş seçenekleri olan bol paçalı pantolonlarınızı bahar aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Koyu renk pantolonlarınızı bahara uydurmak için açık ve parlak renkli üstlerle birleştirmelisiniz. Çizmelerinizi de dolgu topuklu sandaletlerinizle değiştirmeyi unutmayın...




 
  • Smokin Ceketler;
Her sezonun ötesinde bir klasik... Açık ve parlak renklerini, elbiseden şorta kadar birçok parçayla birleştirebilirsiniz; çıkan sonucun her seferinde bambaşka olduğunu göreceksiniz. Kışın klasiği siyah ise bahar akşamları için de kurtarıcı olacaktır.










  • Bebe Yakalar;
Sonbahar Kış sezonunda her yerde görmeye alıştığımız bebe yakaları baharda da görmeye devam ediyoruz. Louis Vuitton'un keskin siyah ve beyaz yorumunun yanında baharda parlak renkli olanları da sıkça görmeye devam edeceğiz. Yakaları birçok mağazadan bulabileceğiniz gibi üşenmezseniz kendinizde yapabilirsiniz.









  •  60'lı Yıllar Etkisi...
60'lı yılların etkisi baharda da devam ediyor. Blok renkli elbiseler, geometrik baskılar, dantel detaylar, yüksek belli kapri pantolonlar, kloş etekler ve vücuda oturan kalem etekler. Kumaşları uygun olanları baharda da kullanmaya devam ediyor olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder