23 Ocak 2012 Pazartesi


M.A.C - All Ages, All Races, All Sexes


İlk olarak makyaj sanatçıları için yaratılmış olan M.A.C'in ürünlerinin ilk keşfettiğim günden beri çok sıkı bir takipçisiyim. Makyaj yapmanın ötesinde sanat yaratma imkanı veren ve herkesin kendi için doğru renk ve teknikleri bulmasına yardımcı olan ürün yelpazesi ile iyi ki var dediğim bir marka kesinlikle. Sürekli kullandığım ve son Ankara seyahatimde AnkaMall mağazasında geçirdiğim 2 saatin sonunda keşfettiğim yeni ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Tabi ki AnkaMall mağazasındaki makyaj artisti Şükrü Kusoğlu'nun tavsiyeleri ve sabrı için teşekkürlerimi de göndermeden geçemeyeceğim. 


M.A.C'in vazgeçemediğim iki ürünü Prep&Prime serisinin makyaj altı bazı ve transparan pudrası... SPF35 özelliği olan makyaj altı bazını nemlendiriciden sonra tum yuzunuze uyguluyorsunuz. Üzerine uyguladığınız fontodeninizin kalıcılığını arttırmaya yardımcı oluyor. Ben çoğunlukla günlük makyajım için sadece bu muhteşem bazı kullanmayı tercih ediyorum. Fondoten kullanmadan pürüzsüz ve dogal cilt rengini elde etmemi sağlıyor. Makyajı sabitlemeyi sağlayan transparan pudrayı da üzerine uyguladığımda makyaj tazelemeyi tüm gün unutuyorum. Karma ve yağlıya dönük ciltlerin gün içerisinde makyaj tazeleme zorunluluğunu ortadan kaldıran gerçekten vaad ettiği sonucu garanti eden bir ürün. Kesinlikle bir kez kullanmaya başladığınızda vazgeçemeyeceğiniz bu iki ürünü kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.


Daphne Guinness M.A.C ile bir koleksiyon hazırladı. 16 Ocak 2012 tarihinde satışa çıkan koleksiyon sıradışı, biraz soğuk ve mesafeli... Özellikle mat yapılar ön planda. Koyu renk rujları genelde çok tercih etmeyen biri olarak bu koleksiyondaki Red Dwarf ruju denediğim anda bu fikrimden vazgeçmeye karar verdim. Kalıcı rujlardan beklentimin çok üzerinde bir performans gösterdi. Tüm gün ilk sürdüğüm andaki rengi ile dudaklarımda kalmayı başardı. İsminin içinde geçen kırmızıya sakın aldanmayın... Rujun rengini tanımlamak için orman meyveleri çok daha doğru olacaktır.


Aldığım diğer bir üründe M.A.C farlarıma eklediğim Haux adlı göz farı. Göz kapaklarınızda bıraktığı doğal toprak tonuna bayıldım. Ayrıca Prunella göz kalemi ile uyumu da doğal ve muhteşem bir sonuç elde etmemi sağladı. Kahverengi gözlere sahipseniz gözlerinizi vurgulamak için bu ikiliye güvenebilirsiniz.









AnkaMall mağazası makyaj artistleri Şükrü ve Gamze'nin makyaj kataloğundan beğendiklerim...


Vee M.A.C AnkaMall mağazasından birkaç fotoğraf...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder