25 Temmuz 2012 Çarşamba

Gecenin Yıldızı Tişörtler...

Yaz kış olmazsa olmaz basic tişörtlerimiz; askılısı, yarım kollusu, V yakalısı, yuvarlak yakalısı tercihiniz hangisi olursa olsun hepimizin gardırobunda mutlaka bir beyaz bir siyah vardır. Giyecek hiçbir şey bulamadığımızda imdadımıza yetişen her türlü ortamda bizi rahat ettirmek için çabalayan bu sadık dostlarımıza biraz daha özen gösterip onları gece gezmelerimizin de yıldızı yapmaya ne dersiniz. Bir araya gelmez dediğiniz parçalarla yapacağınız kombinlerle rahat şıklığı yakalayabilirsiniz. İşte size basic tişörtlerinizle ışıldamanın yolları;

İpek Bir Blazer ile,

İpek bir smokin tarzı ceket ile kombinleyeceğiniz basic tişörtünüzün altında dar paça pantolon ve zevkinize göre babet veya topuklu ayakkabılarınızla zahmetsiz şıklığı yakalayıp gecenin yıldızı olabilirsiniz.







Deri Etek ile,

Bir arada asi ama uyumlu bir silüet ortaya çıkaran ikilinin James Dean'den bu yana uzun bir mazisi var. Gecenin ışıltısına uyum sağlamak için basic tişörtünüzü deri etek ve stilettolarınızla kombinleyip asi ve rafine bir tarz yakalayabilirsiniz. Hatta Agyness Deyn gibi baskılı tişörtlerinizi kullanarak daha eğlenceli bir rock&chic tarz yaratabilirsiniz.














Desenli Pantolon ile;

Düz renkli basic tişörtünüzü renk katıp hareketlendirmek isterseniz sezonun favori parçaları desenli pantolonlardan yardım alabilirsiniz. Renk ve desenlerin size ve tişörtünüze eğlenceli bir hava katmasına izin verin :))










Umarım vazgeçilmez tişörtlerimizi farklı şekillerde kullanabilmeniz için biraz olsun fikir verebilmişimdir.

Sevgiler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder